Welkom in onze tuin en terras outlet webwinkel

Medio mei 2010 zijn wij, Kwekerij Jos Verdaasdonk te Terheijden, in samenwerking met een importeur van keramiek, riet en zink gestart met deze webwinkel.

René en Jos VerdaasdonkU kunt op deze site een keuze maken uit een groot assortiment geglazuurde potten, clay fibre en zinken plantenbakken, tuinmeubelen en vele andere artikelen om uw terras of tuin geheel naar uw eigen smaak en volgens de nieuwste trends aan te kleden of te restylen.

De op de webshop aangeboden producten zijn op dit moment onderverdeeld in een 5-aantal productcategorieën. Elke categorie bevat een aantal artikelen voorzien van een omschrijving en een duidelijke foto. Ook wordt aangegeven of een product uit voorraad leverbaar is (op voorraad bij de importeur), en dus binnen 5 werkdagen op elk gewenst afleveradres in Nederland te bezorgen is. 

Als een product tijdelijk "out of stock" is dan zal u op de hoogte worden gehouden van de verwachte levertijd. De levertijd is afhankelijk van de productie- en verschepingstijd van de te importeren goederen en kan dan oplopen tot enkele weken. We proberen het niet leverbaar zijn van artikelen in het huidige assortiment tot een minimum te beperken.

Diegene die al klant zijn bij Kwekerij Jos Verdaasdonk voor al hun éénjarige zomerbloeiers en vaste planten weten dat kwaliteit en service bij ons zeer zwaar wegen! Vandaar ook dat u van de artikelen op deze webshop mag verwachten dat de kwaliteit is gewaarborgd, en dat onze bezorgservice niet zal onderdoen voor de service die u van ons gewend bent in de kwekerij!!! 

Veel plezier bij het bekijken van ons assortiment.

René en Jos Verdaasdonk

Tel:  06-25103918 

 

Grote loodkleurige terraspot aardbeien pot
Grote loodkleurige terraspot aardbeien pot
NU € 117,95
Kunststof terraspot model Essence Boule Pot uit de M-Collectionsserie 5
Kunststof terraspot model Essence Boule Pot uit de M_Collectionsserie 5
NU € 29,95
Cementkleurige terraspot met klasieke afwerking model French Vase (groot)
Cementkleurige terraspot met klasieke afwerking model French Vase (groot)
NU € 89,95
Uit fibre clay vervaardigde lichtgewicht loodkleurige Terrasafscheider
Uit fibre clay vervaardigde lichtgewicht loodkleurige Terrasafscheider
NU € 65,00